Valiot


Pähkinämäen Flora Cherrysia FI & EE JMVA

Kasvattimme Pähkinämäen Flora Cherrysia, " Nera" ( Covenant Black Opium Collinan-Pähkinämäen Black Cherry) saavutti kesällä 2022 FI & EE JMVA arvon.

Sydämellisesti onnea Neran omistajille ja suuri kiitos yhteistyöstä ja Neran eteenpäin viemisestä!
Pähkinämäen Black Diamond FI & SE JVA

Kasvattimme Pähkinämäen Black Diamond valioitui kesällä 2022 Suomen jälkivalioksi ja syksyllä -23 Ruotsin jälkivalioksi.

Tässä kuvassa hän on kesällä 2022 Salon MEJÄ-kokeen jälkeen VOI 1 tuloksen saaneena.

Ilmeisesti pojasta ei ole polvi huonontunut, sillä kaksi Veeran jälkeläistä ovat MEJÄ-harrastuksessa, Fanni, Pähkinämäen This Girl Is On Fire ja Elsa, Pähkinämäen Fire In My Eyes.

Olen sekä Veeraa että Fannia käyttänyt MEJÄ-kokeissa. Veeran pentu `Fanni´ pääsi kesällä -23 VOI -luokkaan sekä sai Ruotsissa ollessamme ykköstuloksen MEJÄ:ssä.

Veeran pentu `Elsa´, Pähkinämäen Fire In My Eyes pääsi keväällä 2023 VOI-luokkaan MEJÄssä. Elsalla on kilpailtu MEJÄssä, Rally Tokossa ja Tokossa hyvin tuloksin. Suuri kiitos Elsan perheelle, että harrastatte tyttöä eteenpäin!

Pähkinämäen Creme de Lemon EE JMVA

Derek, Pähkinämäen Creme de Lemon

5.5.2019 Rakveressa EE JMVA. Suuresti onnea ja

tuhannesti kiitos <3 Derekille perheineen!!!

Pähkinämäen Black Cherry EE & FI MVA

Rakvere 4.-5-5.2019 Pähkinämäen Black Cherry,

SERT.

Kiitos Helgan perheelle ! <3 Helgamme on Suomen ja Viron muotovalio. Paras näyttelytulos hänellä on Ahvenanmaan näyttelystä, syyskuussa 2021, jolloin hän sai SERTin lisäksi Cacibin.

Helgamme valioitui Turkuun siirretyssä Mynämäen näyttelyssa toukokuussa 2022 saaden samalla Eestin muotovalion arvon.

Pähkinämäen Creme de Lemon sai juniorisertin Tallinnassa 23.4.2019. Isot kiitokset ja onnittelut Derekille perheineen!!!

Pähkinämäen Lemminkäinen valioitui

Pähkinämäen Lemminkäinen, eli Arttu sai viimeisen sertifikaattinsa Raision ryhmänäyttelyssä 10.6.2017 ja valioitui Tineke Pillment-Heijdenin tuomaroidessa. Arttu oli myös VSP. Tästä kuuluu kiitos mahtaville kasvattimme huoltajille koko Kosusen perheelle, joka on jaksanut käyttää Arttua toivomustemme mukaan näyttelyissä. Ilman heidän omaa kiinnostustaan, yhteistyöhalukkuuttaan, halukkuuttaan oppia ja omatoimisuuttaan tämä ei olisi millään onnistunut. Tuhannet kiitokset!

Rassel´s Yvonne valioitui

Rassel´s Yvonne valioitui 11.6. 2017 Mynämäen näyttelyssä. Tuomarina toimi hollantilainen Tineke Pillment-Heijdsen.

Kiitos Kirsi ja Hannele Helenius Rassel´s kennelistä tästä upeasta koirasta!!