Näyttelytuloksia

Fannimme s. 16.7.2020(Pähkinämäen This Girl Is On Fire) on saanut 1,5 ikään mennessä kaksi Varasertiä, ensimmäisen Mäntyharjun toisen Ahvenanmaan näyttelystä elo-syyskuussa 2021. Fanni on yhdistelmästä Pähkinämäen Black Diamond-Merry Cocktails Willow.

Derek, Pähkinämäen Creme de Lemon

5.5.2019 Rakveressa EE JMVA. Suuresti onnea ja

tuhannesti kiitos <3 Derekille perheineen!!!

Rakvere 4.-5-5.2019 Pähkinämäen Black Cherry,

SERT. Kiitos Helgan perheelle ! <3 Helgamme on yhtä SERTiä vajaa Suomen muotovalio. Paras näyttelytulos hänellä oli Ahvenanmaan näyttelystä, syyskuussa 2021, jolloin hän sai SERTin lisäksi Cacibin.

Pähkinämäen Creme de Lemon sai juniorisertin Tallinnassa 23.4.2019. Isot kiitokset ja onnittelut Derekille perheineen!!!

Pähkinämäen Lemminkäinen valioitui

Pähkinämäen Lemminkäinen, eli Arttu sai viimeisen sertifikaattinsa Raision ryhmänäyttelyssä 10.6.2017 ja valioitui Tineke Pillment-Heijdenin tuomaroidessa. Arttu oli myös VSP. Tästä kuuluu kiitos mahtaville kasvattimme huoltajille koko Kosusen perheelle, joka on jaksanut käyttää Arttua toivomustemme mukaan näyttelyissä. Ilman heidän omaa kiinnostustaan, yhteistyöhalukkuuttaan, halukkuuttaan oppia ja omatoimisuuttaan tämä ei olisi millään onnistunut. Tuhannet kiitokset!

Rassel´s Yvonne valioitui

Rassel´s Yvonne valioitui 11.6. 2017 Mynämäen näyttelyssä. Tuomarina toimi hollantilainen Tineke Pillment-Heijdsen. Kiitos Kirsi ja Hannele Helenius Rassel´s kennelistä tästä upeasta koirasta!! Trimmausopit ja Roosan trimmaukset jatkuvat Á la Kirsi. Hannelen kanssa olemme varmasti yhteydessä, saimme puhelimitse korvaamatonta apua Rossun synnyttäessä 2016 tammikuun 16.-17-välisenä yönä! Apua saimme myös puhelimen välityksellä Turun eläinsairaalasta, jossa annettiin myös erinomaisia ohjeita! Aloittelevalle kasvattajalle kokeneiden kasvattajien ja koiraihmisten tuki on korvaamatonta!